Filipijnen 2017

Van 7 tot en met 21 november is Dylan weer met Jaap Dieleman naar de Filipijnen geweest om daar het Evangelie te verspreiden. In het dit verslag leest u over de campagnes en acties die er zijn gehouden.

De eerste campagne was in Pojo Santa Ignacia (Tarlac). Dylan heeft daar gesproken en gebeden. Er zijn 150 mensen tot geloof gekomen. Ook de burgemeester van deze plaats en zijn staf kwamen tot geloof. Oren en ogen genazen, klachten verdwenen zonder handoplegging!

Later zijn Jaap en Dylan in een ochtend naar de verjaardag van een Pastor geweest en ze hebben hem daar ingezegend als bisschop.

Hier heeft Dylan een fijn gesprek gehad met de burgermeester van Nueve Ecijea. Daarna meteen weer door om een conferentie voor te bereiden.

De tweede evangelisatiecampagne was in Onnea (Tarlac). Ook hier kozen weer 200 mensen voor een nieuw leven. Dit ging niet helemaal zonder strijd, maar de overwinning is behaald.

Op de Filipijnen hebben we vaak de kans gekregen om met burgemeesters te praten. Ook deze namen Jezus aan als hun redder. Ogen en oren gingen open en daarbij ook de weg naar nieuwe mogelijkheden voor campagnes.

We hebben wat intensieve dagen gehad en zaterdagavond deden we weer een campagne. Zondagochtend wordt er gesproken in twee plaatsen met een uur rijden. Vervolgens in de middag twee uur rijden naar Nueva voor een groot jeugdevent en om 18:00 onze laatste campagne. Nu even tijd voor ontspanning en vanavond weer een leiderschap seminar.

Tijdens het verblijf op de Filipijnen hebben ook twee keer 500 kilo rijst uitgedeeld aan de allerarmsten.

Gesproken op een jeugdevent om 400 jongeren te bemoedigen en te sterken om je positie in te nemen die jou toekomt. (Jozua 10) Wij zijn het leger van God.

Onze campagne in Manacsac Guimba (Nueva Ecija) was ook een succes. Feest want 190 personen kozen voor Jezus! Ook hielden we een camapagne in Canarvacanan(Tarlac) waar 130 mensen voor Jezus kozen.

Een vrouw had een auto immuun ziekte en had niet lang meer te leven. Zij had overal pijn en weinig kracht, totdat Jezus haar aanraakte. Met een grote lach danste zij in haar kracht zonder pijn.

Tijdens onze laatste campagne kozen weer 150 mensen voor Jezus. Deze campagne was in brgy. Bertece (Nueva Ecija). Ogen, oren, kapotte knieën het is te veel om op te noemen hoeveel wonderen er plaatsvonden. Wat een geweldig feest het Evangelie!! Tijdens ons zendingsreis zijn er bijna 800 zielen gered. Deze mensen worden weer opgevangen door de kerken waar wij mee samenwerken. De kerk van Jezus groeit en als wij gaan bouwt  Hij zijn kerk. Wil jij net als ons investeren in nieuwe zielen dan kan je ons helpen voor de volgende campagne?

 

 

Help ons met het verspreiden van het Evangelie, want het redt mensenlevens.